Maleficent 2

Kävin ennen joulua katsomassa Maleficent 2:n. Olin ollut koko syksyn sattuneista syistä ulkona kuvioista, niin en ollut huomannut elokuvan tulleen, mutta vanhentuvalla lahjalipulla sain korjattua vahingon.

Elokuvassa prinsessa Aurora on menossa naimisiin, jolloin syntyisi myös satuhahmojen valtakunnan ja ihmisvaltakunnan liitto. Pahatar kuitenkin hiertää välejä, kun ihmiset pelkäävät häntä. Seurauksena sitten tietenkin sotaa. Suurin osa elokuvasta oli aika synkkä, alussa ja lopussa oli sitä satuhattaraa.

Eka osa oli Disneyn paras live action sitten vanhemman Maija Poppasen, niin toisaalta odotukset oli tällekin kovat ja samalla tiesin mitä on tulossa. Ei tarvinnut pettyä eli tykkäsin, vaikka pidinkin ensimmäisestä elokuvasta enempi. Ekassa tuli jotenkin paremmin esiin se Pahattaren monijakoisuus miten voi samaan aikaan olla ilkeä, viileä ja hyvä.

Se mikä jäi häiritsemään, oli se Braven/Urhean näköinen hahmo oli elokuvassa. En siis ole kyseistä animaatiota nähnyt koskaan, niin en sen tarkemmin tiedä onko sillä joku yhteys, mutta googlauskaan ei auttanut. Kertokaa, jos joku tietää….

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.