Joulukalenterit

Kummilapselle pitää keksiä joka vuosi joku joululahja eikä millään viitsisi hankkia mitään turhaa tavaraa. Sain viime vuonna maailman nerokkaimman idean: hankin kyseiselle lapselle ja tämän kahdelle sisarukselle joulukalenterit. Silloin valintani oli Frozen-tavarakalenteri (sisälsi jotain varmasti käyttöön tulevia hiuspinnejä ja vastaavia) ja kaksi Minions-suklaakalenteria.

Lapset saa muualtakin ihan riittävästi paketteja, niin ei siihen kaivata enää yhtä ylimääräistä mun hankkimaa turhaketta pinoon ja joulukalenterista riittää kuitenkin iloa varmasti useammaksi viikoksi. Tässä oli taustalla myös jotain ajatuksia maailman pelastamisesta: karkkikalenterit tulee syödyksi eli ei jää mitään tavaroita nurkkiin pyörimään ja pakkauksen pystyy kierrättämään.

Olin myös niin fiksu, että hankin tälle vuodelle kalenterit viime vuonna joulukuun alussa tarjouksesta, koska monessa säilymispäivämäärät oli kuitenkin puolentoista vuoden päähän. Säästin rahaa eikä kaupan tarvinnut heittää loppuja kalentereita roskiin. Muille tutuille lapsille valkkasin jotkut perussuklaakalenterit, mutta tälle mun erikoislapselle ostin tuollaisen vähän kalliimman prinsessakalenterin. Siinä tulee osana päivinä hedelmäkarkkeja ja osana jotain Disney-prinsessahahmoja.

Disney-joulukalentereita saisi kyllä olla valikoimassa vähän enempi, kun haluisin itsellenikin jonkun kivan. Nyt tänä vuonna olen nähnyt vaan Frozen-aiheisia, mikä ei toisaalta ole ihme, koska jatko-osakin kerta on tulossa, mutta itse en ole vieläkään nähnyt sitä ensimmäistäkään.

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.