Disney-sarjakuvat

IMG_0671

Tämänkertainen aihe ei liity animaatioihin, mutta Disneyyn muuten kyllä. Mulle ykkös-Disney-asia on nimittäin pitkään ollut sarjakuvat. Olen periaatteessa kasvanut niiden kanssa ja kun moni muu on lukenut sarjiksia vain lapsena, niin mä olen jatkanut sitä myös aikuisena.

Mä luen suurimman osan ajasta Aku Ankan taskukirjoja, koska lehdissä on liian vähän luettavaa, en pidä jatkosarjoista ja taskareissa on enempi niitä parempia italialaisia juttuja. Giorgio Cavazzano, Massimo De Vita ja Romano Scarpa taitaa olla mun suosikkipiirtäjät nykyisin, vaikka onhan se Don Rosa myös ihan omaa luokkaansa (esim. Barksista en niinkään välitä enää). Ennen mun suosikkihahmo oli Taikaviitta supersankarimeiningillä. Nykyisin pidän eniten Indiana Hoposta, kun tykkään niistä arkeologiseikkailuista. Toisaalta tykkään sudenpennuistakin.

Kuvassa näkyvän kirjan ostin kirppikseltä viime kesänä. Olen keräillyt jonkin verran kotiin noita vastaavia kirjoja, joissa on sarjiksia aina johonkin tiettyyn teemaan liittyen – yleensä niitä samoja, jotka on julkaistu jo kertaalleen Aku Ankka -lehdessä. Näissä on siis enempi luettavaa kerralla kuin lehdissä ja kirja on kiva valkata luettavaksi mielentilaan sopivan teeman mukaan. Taskukirjoja en ole samalla lailla keräillyt, kun niitä tulee koko ajan uusia, niin ne ei mahtuisi mihinkään, vaan on helpompi hakea aina kirjastosta tarvittaessa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.