Doria etsimässä

Nemoa etsimässä on yksi mun ykkössuosikeista Pixarin elokuvista, niin olin sitten myös innolla katsomassa Doria etsimässä kun se tuli teattereihin. En tykännyt siitä ihan yhtä paljoa kuin ekasta osasta, koska tässä Dori tuntui vaan ärsyttävämmältä kuin aiemmin. Visuaaliset maisemat ja kaikki sivuhahmot sen sijaan oli mun makuun. Elokuvaan liittyvistä oheistarvikkeista olen kuitenkin aina potentiaalisesti kiinnostunut.

Koska länsimetro kulkee, niin kävin muutama päivä sitten Tapiolassa tsekkaamassa muun muassa Toinen kierros -kirppiksen, jossa nimestä huolimatta oli myös paljon uutta tavaraa myynnissä. Sieltä tarttui mukaan Doria etsimässä -ostoskassi (1,95 euroa) ja setti, jossa oli juomapullo ja eväsboksi (6,5 euroa). Molempia jäi muuten sinne vielä…. 😉

doria etsimässä

Kangaskasseja mulla oli ennestäänkin niin sanotusti muutama, mutta tällaisia kesto-ostoskasseja vähempi, niin tälle oli jonkinlaista tarvetta. Eväsbokseja en taas olisi tarvinnut yhtään, mutta nyt täytyy laittaa joku aiemmista kiertoon. Juomapullot taas on sen verran kulutustavaraa, että niitä sopii ollakin useampi. (Yritän perustella nykyään paremmin itselleni kaikki hankinnat, niin täytyy alkaa harrastaa sitä täälläkin enempi.)

Ennestään mulla on Nemo- tai Dori-tavaroita ainakin joku kirja, fleece-viltti, sateenvarjo ja jotain tarroja. Näistä varmaan ainakin sateenvarjo tulee kuvattua tänne jossain välissä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.