Alku

Löysin äskettäin ihan sattumalta Disnerd Dreams -blogin ja siitä lähti ajatus omasta animaatioblogista. Olen ollut animaatioiden ystävä oikeastaan aina, vaikka niiden katsomisaktiivisuus vaihteleekin vuosittain jonkin verran. Disneytä olen katsonut eniten ja varmaan katson tulevaisuudessakin. Todennäköisesti blogissa kuitenkin nähdään juttuja myös muiden firmojen tekmistä animaatioista, koska niistäkin löytyy sen verran monia katsomisen arvoisia.

Uusia animaatioita olisi tarkoitus nyt tästä lähtien käydä katsomassa elokuvateatterissa mahdollisimman monta, luultavasti kuitenkin aika Disney-painotteisesti. En vielä tiedä, että kokeilenko kirjoittaa niistä jotain pidempiä artikkeleita vai lyhyempiä arvioita. On hyvin todennäköistä, etten kirjoita erillistä tekstiä jokaisesta katsomastani vanhemmasta animaatiosta, vaan jonkinlaisina koosteina kuukausittain ja teen omat postaukset vain joistakin. Muuten suunnittelin kirjoittavani tänne esittelyjä Disney-kirjoista, erilaisia top-listauksia ja muita yleisemmän tason juttuja.

Mulla ei ole vielä oikein mitään hajua, että kuinka tiheä päivitystahti blogilla tulee olemaan. Jossain määrin säännöllinen postaaja olisi kuitenkin tarkoitus olla eikä pidellä useiden viikkojen taukoja koko ajan. (Päivitän nykyistä Kirjamatkat-blogiani muutamia kertoja viikossa, jos joku on kiinnostunut vilkaisemaan myös sinne.)

Tämänhetkiset ykkössuosikkini:

  • Disney-elokuvat: Maija Poppanen (ei ole kokonaan animaatio, mutta silti paras ikinä!)
  • pitkä animaatio: Madagascar 1
  • televisiosarja: Paavo Pesusieni
  • muut elokuvat: The Sound of Music ja Kulkurin valssi
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.